1. Ana Sayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Ford Kuga Türkiye’de Satışa Sunuldu

2020 Ford Kuga Türkiye’de Satışa Sunuldu

2020 ford kuga

Otomobil sektörünün eski üyelerinden Ford, Türkiye’de en çok tercih edilen ve sevilen markalardan birisi konumunda. Pek çok ülke gibi Türkiye’de de çok sayıda otomobil modeli ile satışa çıkan Ford, şimdi de yenilenen Ford Kuga’yı Türkiye’de satışa sundu.

2020 Ford Kuga Özellikleri

Ford, sevilen SUV modelini neredeyse komple yenileyerek daha sportif bir yapıya soktu. Sürücülerin beklentilerine hitap etmesi için SUV modeline farklı motor seçenekleri eklendi. Bu da aracın istenirse şehirde istenirse de kırsal kesimde veya zorlu arazilerde kullanabilmesini sağlayacak. Yenilenen Ford Kuga ayrıca önceki modeline göre daha hafif olarak karşımıza çıkıyor.

2020 Ford Kuga, dört farklı motor seçeğine sahip. Bu motor seçenekleri 1.5 litre EcoBoost benzinli, 1.5 litre EcoBlue dizel, 2.0 litre Ecoblue dizel ve 2.5 litre PHEV benzinli motor olacak. Kuga ayrıca rakiplerine göre en iyi verimliliği vadediyor. SUV almak isteyen kişiler böylelikle yakıt masraıfnı düşünmeden rahatlıkla Ford Kuga tercih edebilecek.

2020 Ford Kuga İç Mekanı

2020 ford kuga iç mekan

Eskisine göre hafiflemesine rağmen daha çok büyüyen Ford Kuga, sürücü ve yolcular için ekstra iç mekan sağlıyor. Ayrıca Kuga’nın teknolojik özellik olarak da kullanıcılarını memnun edecek. Apple CarPlay ve Android Auto desteği ile kullanıcılar telefon fark etmeksizin telefonlarını bağlayabilecek. 8 inç büyüklüğünde dokunmatik ekranı bulunan Ford Kuga, kablosuz şarj özelliğine de sahip. Ford’un yenilenen SUV modeli, 575 watt gücünde 10 hoparlörlü bir ses sistemine sahip.

2020 Ford Kuga Fiyatı

Ford Türkiye yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre popüler SUV modeli 2020 Ford Kuga’nın satış fiyatı 269.300 TL’den başlayacak.

Yorum Yap