1. Ana Sayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Volkswagen Golf R, Piste Görüntülendi

2021 Volkswagen Golf R, Piste Görüntülendi

Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in sevilen modeli Golf R'nin 2021 versiyonunun pist testlerine ait videolar ortaya çıktı. Aracın oldukça sessiz olması dikkat çekti.

gold r 2021

Alman otomotiv devi Volkswagen’in bu sene sonbaharda tanıtacağı 2021 model Golf R’nin Nürburgring’de devam etmekte olan sürüş testlerine ilişkin bir video paylaşıldı. Motor sesinin oldukça kısık olduğu görülen 2021 Volkswagen Golf R, Golf hayranlarını bu özelliği ile üzecek gibi duruyor.

2021 Volkswagen Golf R, Yeni Bir Tampona Sahip Olacak

Almanya’nın Nürburgring’de testleri devam etmekte olan 2021 model Golf R’nin testinden bir kısım paylaşıldı  Auto Addiction tarafından paylaşılan bir video ile birlikte yeni Golf R’nin tasarımına dair bazı detayları görebiliyoruz bununla birlikte daha önce göremediğimiz kısmı olan pist performansını da azda olsa görebilmiş olduk. İzlenilen görüntülerde anlaşılan şeylerden en dikkat çekici olanı ise 2021 model Golf R’nin önceki modellere göre çok daha sessiz olacak olması.

İddialara göre GTI, S3 Sportback ve GTI TCR ile yeni Golf R aynı güç ünitesini paylaşacak. 329 beygir güç (245 kW) güç üretebilen 2,0 litrelik dört silindirli bir motora sahip olacak. 2021 Golf R’de manuel şanzıman bulunmayacağı belirtilirken, aktarma sistemiyse 4 Motion dört çeker sistemi ve 7 ileri DSG olacak. 2021 Volkswagen Golf R, Nürburgring pistinde kaydedilen görüntülerde tamamen yeni bir tamponla görüntüleniyor.

Yorum Yap