1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Apple, iPhone İçin Evde Tamir Hizmetini Başlattı!

Apple, iPhone İçin Evde Tamir Hizmetini Başlattı!

Apple Amerika sınırları içerisinde evde, ofiste yada bulunduğunuz herhangi bir mekanda servis hizmetlerini başlattı.

reuters-iphone_16_9_1577361538

Tamir gerektiren İphone’lar için Apple bayilerine gitme dönemi sona eriyor. Apple yeni sistemiyle evde onarım hizmeti vermeye başladı.

Yerinde Onarım Hizmeti

Apple’ın Amerikada’ki kullanıcıları için web sitesine yeni bir onarım seçeneği eklediği farkedildi. Kısıtlı bir bölgeyi kapsayan onarım hizmeti Houston, Los Angeles, Chicago, Dallas, New York ve San Francisco gibi şehirlerde aktif durumda. Onarım hizmeti sayesinde bayilere gitmek yerine, evinize veya işyerinize gelen teknik ekip onarım işlemlerini size kolaylıkla yapabilmekte. Bu şehirlerde hizmeti Go Tech Services isimli bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı yapıyor. Apple bu işlemi doğrudan kendisi yapmamakta olduğundan dolayı bu sistem ülkemize yada diğer bölgelere gittiğinde o bölgelerin servis sağlayacıları tarafından sunulması bekleniyor. Yetklili servis sağlayacıları onarım için bulunduğunuz mekana teknik ekibi yollayacak.

Yerinde servis hizmeti şu ana dek AppleCare for Enterprise ile sadece kurumsal şirketlerin çalışanlarına sunuluyordu. Yapılan onarım hizmeti için ek bir ücret alınabileceği belirtiliyor. Şu anlık bu hizmet sadece ekran onarım hizmeti verebiliyor.

Yorum Yap