1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Fujifilm X-T4 Yeni Bir Ekrana Sahip Olacak

Fujifilm X-T4 Yeni Bir Ekrana Sahip Olacak

Fujifilm'in yeni amiral fotoğraf makinesi birbirinden farklı özellikler ile günyüzüne çıkmaya başladı.

fujifilm

Fujifilm’in yeni amiral fotoğraf makinesi APS-C kamera olan Fujifilm X-T4’ün yeni bir ekrana sahip olacağı son günlerde söylentiler arasında. Fujifilm X-T4’ün Panasonic S1H tarzında tamamen eklemli, çevirme ekranına sahip olacağını doğruladığını söyleniyor. Fujifilm X-T4’ün sensörünün 24.2 MP kalitesinde. Saniyede 8 fotoğraf çekebilen model göz ve yüz takip özelliğine de sahip olduğu belirtildi.

Daha Kaliteli Kamera

Bu, Fujifilm X-T3’ün daha sınırlı ekranından farklı olarak, ekranının yana doğru dönebilmesi anlamına geliyor. Bu, özellikle flaş yuvası veya tripod yuvasını engellemeden, kamerayı video kaydetmek için kullandığınızda daha kullanışlı olacağı düşünülüyor. Fujifilm X-T4’ün bir önceki modeline göre bu özellik dışında aşırı farklara sahip olmayacağı düşünülüyor.

Fujifilm’in yeni amiral fotoğraf makinesi X-T4’ün bir önceki versiyonu olan X-T3’den daha kaliteli bir şekilde video çekeceği söylentiler arasında. X-T4’ün 6k kalitede 60 fps video çekebileceği düşünülüyor. Fujifilm’in yeni APS-C fotoğraf makinesini 26 Şubat’ta açıklaması bekleniyor.

Yorum Yap