1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Samsung Galaxy S20 Resmen Görüntülendi

Samsung Galaxy S20 Resmen Görüntülendi

Samsung'un yeni amiral telefonları S20 serisi, Almanya Samsung sitesinde yanlışlıkla görüntülendi.

s20

Samsung’un amiral telefon serisinin yakın zamanda tanıtılacak yeni üyesi S20’ye ait görseller yanlışlıkla Samsung websitesi üzerinden paylaşıldı. Samsung, bu paylaşım ile birlikte S20 ismini de ilk kez kullanmış oldu.

Samsung Galaxy S20

İsminin Samsung Galaxy S11 olmadığı böylelikle kesinleşen Samsung’un yeni amiral telefonu Galaxy S20’lerin kılıfları Samsung’un internet sitesinde yanlışlıkla listelendi. Samsung’un yeni telefonları S20, S20 Plus ve S20 Ultra önümüzdeki hafta içerisinde Güney Koreli teknoloji devi tarafından tanıtılacak. S20’nin yayınlanan fotoğrafında telefonun tasarım olarak neredeyse çerçevesiz olduğu dikkatleri çekti. S20 modelinin arka tarafında 3 ön tarafında ise 1 kamera ile geleceği kesinleşmiş oldu.

Samsung önümüzdeki hafta içerisinde yeni amiral telefonlarını özel bir etkinlik ile tanıtacak. Tanıtılacak S20 model telefonların ekran yenileme hızları 120 Hz olurken Full HD görüntü kalitesine sahip olacaklar. Samsung bu telefonlarının arka yüzeyinde 108 MP çözünürlüğünde ana kamera kullanacak. Bu kamera S20 serisi telefonlarda 100 kata kadar yakınlaştırma sağlayacak. Cihazlar için ön sipariş veren kullanıcılar ise Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Samsung Galaxy Buds Plus model kulaklığa ücretsiz sahip olacak.

Yorum Yap