1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Samsung Galaxy Z Flip Detayları Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy Z Flip Detayları Ortaya Çıktı!

Samsung'un yakın tarihte tanıtacağı yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip hakkında bilgiler ve özellikleri

flip z

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z, Galaxy Fold’un dikey katlanabilir versiyonu olacak. Telefonlar ilgili çeşitli özellikleri de telefonun tanıtımı yaklaşırken sırayla gün yüzüne çıkıyor. Samsung’un cihazı 11 Şubat’ta tanıtması bekleniyor.

Samsung Galaxy Flip Z’nin Özellikleri

Samsung, Galaxy Z Flip cihazında Snapdragon 865 kullanacak. Cihazın bataryası beklenenden az olarak 3300 mAh olacak. Galaxy Z Flip 15W hızlı şarj ile birlikte gelecek. Bazı söylentilere göre kablosuz sarj ve ters sarj özellikleri de cihazda bulunacak.

Cihazın arka tarafında beklenen ise S20 ile aynı kamera düzenine sahip olması. Cihazın arka ana kamerasının 12 MP, ikincil arka kamerasının ise 10 MP olması bekleniyor. Bu kameralar cihazın 8K kalitede video çekemeyeceği anlamına geliyor. Cihaz muhtemelen maksimum 4k/60 videolar çekebilecek.

Cihazın diğer özelliklerine gelirsek Galaxy Flip Z’nin 256 GB geliştirilemez hafıza ile gelmesi bekliyor. Cihazın 8 GB RAM’e sahip olacağı biliniyor. 6.7 inç 2.636 x 1.080 AMOLED ekrana sahip olacak Galaxy Fold Z’nin yana monte parmak izi okuyucusu olması bekleniyor. Yazılım olarak ise Samsung’un arayüzü UI ve Android 10.0 sürümüne sahip olması büyük ihtimal. Cihazın fiyatı ise büyük bir belirsizlik.

Yorum Yap